Changes

by - 11:31


Még nagyon közeli az egész, ez a harmadik napom a Nagy Váltás óta, néha teljesen szürreális az egész, néha teljesen természetes, néha elképesztően szerencsésnek érzem magam, néha teljesen elveszettnek... a lényeg, hogy ez még csak a legelső lépése egy remélhetőleg hosszú útnak, szóval az egyetlen, amit biztosra tudok mondani, hogy igen, elindultam.

Amibe fura volt belegondolni, hogy most változtathatom a motivációs rendszerem... a 2015-ös határidőnaplóm óta (ez volt az első, amit tényleg használtam és imádtam is) minden nap kapok egy színes pöttyöt, ha sportolok/egészségesen kajálok/relaxálok/naplóírok/kódolok (igen, nekem motiválóak a színes matricák. Ez van.). Pár lelkesebb időszakot leszámítva kódolós matricából csak heti egy-kettő volt, egészen júliusig, onnantól általában heti 4-5, ez lett a fő cél. Most viszont, hogy már a munkahelyemen fogom ezt csinálni, azt hiszem, kikerül az extrák közül.

A helyére jöhetne mondjuk a méltatlanul hanyagolt gitározás, főleg mert az iroda tele van velük (csak a közvetlen közelemben van minimum egy akusztikus és egy basszgitár), ami elég jó motiváció lehet ahhoz, hogy újrakezdjem a gyakorlást.

You May Also Like

0 megjegyzés