VKP Blogmas- (részben) Karácsonyi mixtape

by - 12:56


Hmm, még meg kell szoknom, hogy a VKP-nek hála ilyen mennyiségben érkeznek az újabb és újabb karácsonyra hangoló témák, de ha van tökéletes időzítés, akkor ez az: a kedvenc karácsonyi zenékről kell írnunk, és a második adventi gyertyagyújtásnak köszönhetően pont ezek szólnak a háttérben.
Egyébként ez nem sűrűn fordul elő konkrétan karácsony estéig; pontosan tudom, hogy a boltokban egész decemberben ugyanaz a tíz sláger fog szólni újra és újra és újra és... már unom őket, pedig igazán még el se kezdődött a szezon. Ezért a gyertyagyújtáskor is instrumentális verziókra korlátoztam a háttérzenét (ez viszont rengeteget ad a hangulathoz), és igyekszem nem rongyosra hallgatni azokat a dalokat, amiket még el tudok viselni ilyenkor magam körül.

Van egy kivétel, ami csak kicsit karácsonyi, ahhoz pont eléggé, hogy így pár héttel előtte előkerülhessen és felidézhesse a közös családi filmnézős estéket, a karácsonyfa-díszítést és ajándékcsomagolást, de nem annyira, hogy menekülőre fogjam tőle, mint a Last Christmas és társai esetében (az All I Want for Christmas... ilyen szempontból kivétel, de ezt a verziót annyira szeretem, hogy néhányszor még az is belefér), és ez az Igazából szerelem-soundtrack.

Ja, és egy bónusz-videó, ami csak később jutott eszmbe, pedig... :) Ez se a klasszikus verziója egy klasszikus dalnak, és rettenetesen cuki:




A többiek kedvenc karácsonyi zenéiről itt olvashattok:

You May Also Like

0 megjegyzés